resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1075
    en büyük eksisi, abdul kader keita gibi bir kanat/ikinci forvet izlemiş ve gidişini sindirememiş galatasaray taraftarının gözüne girmek olan oyuncumuz.

    çok değil bir kaç ay önce forvetsiz kaldığımız dönemde bir nebze de olsun lige tutunmamızdaki katkılarını ne çabuk unuttunuz. kadıköydeki fenerbahçe maçında biraz da şansı olsa üç gol atabilirdi. eminim o zaman fenerrated diyecektiniz.

    bir oyuncu için ''overrated'', ''underrated'' gibi son derece sığ bir tanım yapılır mı ya? neden under, neden over bu adam? sergen yalçın ve diğer spor yazarları, adamları lorik cana için ''türkiyede 50 tane var'' dediğinde delirmeyi biliyoruz da başka bir oyuncumuza bu kadar at gözlüğü ile yaklaşmak da neyin nesi?

    ha beğenmezsin, en doğal hakkındır. buna hiç kimse karışamaz, en azından ben karışmam. eleştirirsin, karşıt görüş sunulur ama kimse seni ikna etmeye çalışmaz. ama bir şey gör, düşün ve anlat ki bir fikrin olduğunu da bilelim.

    pino yavaş de, hızlı de. top tekniğinden bahset, şutlarından, defansif özelliklerinden. ama hemen vikvikrated bir adam deme. çünkü öyle diyorsan birinden duyduğunu söylüyorsun, onu da dinlememişsin ki, neden öyle dediğini de anlamamışsın.

    benim gözümde iyi futbolcudur. 6 yabancı kontenjanında banko oynar mı bilmiyorum ama zapata oynayabiliyorsa bence oynamalı. özellikle daha defansif oyun kurgusu uygulanacak maçlarda hızlı çıkışlarda çok işler yapabilecek potansiyeli var. ayrıca baros'a dikkat ettiyseniz son maçlarda topu fazlasıyla ayağında tutuyor. çünkü beklemek zorunda, destek almak zorunda. aslında pino gibi bir oyuncunun topu tutması, baros'un da bu zamandan faydalanarak boşluklara deplase olması işin daha doğrusu.

    kısacası, mevcut kadroda iyi oyunculardandır kanımca. çok iyi bir yabancı kanat oyuncusu gelecekse vazgeçilebilir, ama aydına kalacaksa o kanat benim için hayvanrated konumundadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın