resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2655
    abi..

    bir bilsen neler geldi başımıza, bir anlasan şu ruh halimizi. kısa bir süre önce dediler ki bize, galatasaray tekrar o eski günlerine kavuşacak, avrupa'nın en büyüğü olacak dediler. bu iş için çok usta bi adam getirdiler, kıvırcık, kavruk bi adam. tatlı adamdı vesselam, sevdik biz o adamı.

    ama o adamın istediklerini yapmadılar. hep birilerinin kuyularını kazdılar, hep başka birilerini onun yerine getirdiler. o kavruk adam bak şu eleman iyi dedi, parasını verip alıvermediler,o kavruk adam buna ihtiyacım var dedi, boşver çok iyi para var bu işte dediler sattılar.

    sonunda o kavruk adamı iş yapmaktan kaçınan adamların eline bıraktılar. olmadı tabi be gicam, tutmadı. vazgeçtiler yavaş yavaş her şeyden. bizi de her şeyin o kavruk adamın hatası olduğuna inandırmaya çalışarak.

    ama biz inanmadık.

    sonra seni sundular önümüze. sendin be işte, kanlı, canlı, tekrar geldim, güzel günler görmeye geldim dedin. ben daha önce defalarca inanmamış mıydım sana? bugün gel, bugün yine inanırım, o gün de inandım. sonra o kuyu kazanlar var ya, yavaş yavaş senin de kuyunu kazdılar.

    biliyor musun hagi? gelmeni çok çok istedim. stada gelip seni görmek yeterdi bana, çok istedim. ama biliyordum üstadım, biliyordum ki o kuyu kazanlar seni de yok edeceklerdi. o yüzden içimden, ama hep içimden çığlıklar attım sana gelme diye. ama (gbkz: hagi durur mu?) hagi galatasaray ismini duyunca kalır mı durduğu yerde. geldin, umrunda olmadan geldin. 46 yaşında teknik adamlık kariyerini yakacağını bile bile geldin.

    geldiğin zaman buralarda yazdı insanlar, en büyük efsanemizi, hagi'yi yedirtmeyiz dediler. o her galatasaraylının kendi içlerinde olduğunu zanneden oluşum da bas bas bağırdı yedirtmicez hagi'yi diye.

    sonra bu insancıklar sana küfretti hagi. benim yüzüm kızarıyor, dudaklarım titriyor, utanıyorum inan. sana küfretti bu adamlar. çocuğu hastayken bile bir antrenman kaçırmayan, onu geç, geç onu, babası öldüğünde yüreğimde siyahlar oluşturan sakalını bırakıp gelip görevini yapan adama "küfür" ettiler, çalışmamakla suçladılar.

    seni steaua bükreş'li, galatasaraylı değil diye itham ettiler. seni tazminat budalası yaptılar. seni, seni be gica, en aklıselim olanlarından bazıları seni daum'la bir tuttu.

    ama gica, senden sonra, çok büyük galatasaraylılar da gördüm burda. vefalı adamlar. o adamlar sayesinde kalkacak galatasaray ayağa, müsterih ol.

    özür dilerim, onlar adına senden özür dilerim.

    o kadar çok özür borçluyuz ki sana, ben utanarak, sıkılarak, yüzüm kızararak, bize kazandırdıklarının üstüne sana yaptıklarımız için özür dilerim.

    hoşçakal..

    hoşçakal abi..

    hoşçakal baba...

    i love you hagi
App Store'dan indirin Google Play'den alın