resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4123
    dünya klasında bir futbolcudur.

    bilmem ki böylesi kaç yılda bir çıkar altyapımızdan.

    bu adamın üzerinden bilmem kaç tane teknik direktör geçti. bazen sezonda iki hatta bu sezon 3 teknik direktör olacak. her birinin farklı, bambaşka fikirleri, stilleri var.
    bilmem kaç tane farklı futbolcuyla aynı ortamda çalıştı. her sene takımın yarısı değişmiş.
    taraftar desen... bir öyle bir böyle, karı gibi.

    ondan sonra "suçlu arda", "arda kötü kaptan", "arda bir halta yaramaz".

    başka bir futbolcuya, atıyorum pino'ya, atıyorum baros'a laf söylediğimiz vakit, "takımda herkes iyi de bir baros kötü sanki, ona laf yok, o bizim kralımız, vazgeçilmezimiz" deniyor ama aynı şeyin zerresi arda'ya yapılmıyor.

    asıl arda bu takımın kralı, yıldızı, her şeyi. arda'nın olduğu ve olmadığı zamanlardaki halimiz ortada. üstelik sadece galatasaray'ın değil, milli takımın da hali ortada, arda yokken azerbaycan'a yenilen bir milli takımımız var bizim.

    zerre kadar istikrarlı bir ortamı olmadı arda'nın.
    sürekli adapte olmak zorunda kaldı. bir de üzerine kaptanlık yıkıldı.
    gidebildiğiniz kadar gittiniz üzerine, oynasa suç oldu, oynamasa suç oldu. serbest zamanında sağa sola gitti suç oldu (takımda para almaktan başka bir işi olmayan insua, arkadaşları aslantepe'de maça çıkmışken kızlarla barlarda gününü gün ediyordu, eleştirdik, sahip çıktı millet kendisine, savundular, neymiş serbest zamanıymış, yaparmış!), aşık oldu sevdi suç oldu. sırf daha fazla parayı biz verdiğimiz için bize gelen yabancıları koruyup kolladınız da altyapınızdan çıkmış 1. sınıf kumaşa sahip bir adama kol kanat geremediniz. galatasaraylılığı, futbolculuğu, adamlığı tartışılıyor, burada, galatasaray sözlük'te bile!

    24 yaşında bir insanın üzerine bu kadar gidilmez ki arkadaş...

    bu adam türkiye'nin 1 numarasıdır. kim ne derse desin, büyük maç küçük maç demeden, galatasaray ve milli takım'da her daim parlamıştır. zaten o parlamışsa sorun yok, ha yok parlamadıysa durum ortada, biz ligde 11.'yiz, milli takım da avrupa şampiyonası'nı zora sokmuş durumda. bu kadar basit.

    sahip çıkın sahip. gönlünü alın. yanlışlarını sırtınızı dönerek değil, sevginizi ve beklentilerinizi göstererek anlatın. anlayış gösterin bu genç adama...
App Store'dan indirin Google Play'den alın