• 5797
    --- alıntı ---
    milan baros'u hiçbir zaman yararlı bir adam olarak görmedim. evet, bu ülkede gol kralı olduğunu da biliyorum ama takımın en büyük yıkımlarında rolü olduğu da gözümün önünden gitmiyor. ali sami yen'de yaşanan belki de en büyük skandal olan 5-2'lik kocaelispor faciasında başrol oynadığını defalarca hatırlatmak zorunda kaldım. aynı sezon ankara'daki küme düşmüş hacettepe yenilgisi gibi bir rezalette de payı az değildi. (dönüşte uçakta birlikteydik. en küçük bir üzüntü belirtisi bile taşımadığının tanığıyım.)

    sadece bunlar değil, gördüğü kırmızı ve sarı kartlar toplamı, başka herhangi bir forvet oyuncusunun 20 yıllık futbol hayatında yaşaması mümkün olmayacak türden rezaletlerin yekununa varmış durumda. hayır, hakan şükür'ü filan örnek göstermeyeceğim, bu memleketin en hırçın forvetinin dosyasına bile bakabilirsiniz...

    galatasaray'ın son 3 sezonda yaşadığı perişanlıkta baros'un çok ciddi bir payı var. çünkü yaptıkları ve yapamadıkları tam anlamıyla yıkıma yol açıyor. yok yere görülen kartlar, kaçırılan akıl almaz fırsatlar, takım oyuncusu olmayı zerre kadar umursamayan hareketler... gerçeği anlamak için fazla zahmete gerek yok: böyle biri olmasa şampiyonlar ligi kazanmış birini türkiye'ye kim gönderirdi?
    --- alıntı ---

    http://www.zaman.com.tr/...skence-bitmeyecek-mi
App Store'dan indirin Google Play'den alın