resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1049
    üzerinde galatasaray forması taşıdığı ve bu takıma fayda sağladığı sürece, hakkında yapılacak eleştirilerin saygı sınırları çerçevesinde olmasından yanayım.

    ancak aykut kocaman'a yaptığı hareket, kafasında galatasaray'a fayda sağlamaktan çok, fenerbahçe'ye zarar vermek olduğu fikrini uyandırdı bende.

    kendisinden böyle hareketler beklerim, bana çok güven veren, o parçalı formanın asaletine çok yakıştırdığım bir futbolcu değil zira. beni üzen şey, sırf fenerbahçe'ye gol atıp, aykut kocaman'a gider yaptı diye ''aslanım'' mertebesine yükselivermesi galatasaray taraftarının gözünde.

    rahmetli özhan canaydın döneminden itibaren, avrupa'dan uzaklaştı galatasaray. türkiye'nin en büyük markalarından birinin adı ciddi anlamda zarar görmeye başladı. ankaragücü taraftarının ''bank asya 1. lig, 1. lig bank asya!'' tezahüratına katlandık içimiz acıyarak daha geçen hafta... karabükspor yöneticileri, ''galatasaray'ı yenmek o kadar da mühim bir şey değil.'' dediler. başkanımız çıkıp, ''şampiyonu biz belirleyeceğiz.'' dedi ve hala oturabiliyor o koltukta.

    takım, camia böyle içten içe çürürken; taraftarın sağlıklı kalabilmesi pek de mümkün değildi zaten.

    kazım'ı mücadelesinden dolayı ya da taşıdığı formanın renginden dolayı sahiplenenlere değil sözüm. aramızda sırf fener'e gol atıp, aykut kocaman'a o hareketi yaptı diye başı göğe erenler, kazım'ı sırf bu yüzden ''aslan'' ilan edenler fazlaca var ya, ona yanıyor içim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın