resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1048
    şimdi eğri oturup doğru konuşalım...

    ne olursa olsun geçtiğimiz fenerbahçe maçında golden sonra yaptığı hareket etik dışıdır ve spor ahlakına ters düşmüştür.
    lütfen dürüst olun, aynı hareketi bir fenerbahçeli yapsa, hatta diyelim ki caner erkin bize gol atsa ve ondan sonra böyle bir hareket yapmış olsa ona buradan lanet yağdırıp sallamaz mıydık? amuğa bile korduk bülent başgaan!

    hani bir de "daha önce volkan* onu yaptı, semih* bunu yaptı, tuncay* şunu yaptı, o zaman biz de yaparız abi hakettiler, ne var ki bunda?" gibi argümanlarla savunuyoruz mesela bu hareketi ama bu mantık ne kadar doğrudur? bir fenerli daha önce kendine yakışan hareketi, terbiyesizliği yaptı diye bizim de aynı şeyi mi yapmamız, tabiri caizse onların seviyesine inmemiz mi lazım? bizim herkesten farkımız, duruşumuz ve değerlerimiz değil midir?

    taraftarın çoğu şeyi söyleme ve yapmaya hakkı vardır, birilerine bir hareket çekilecekse biz çekeriz, küfür edilecekse biz ederiz, adımız üstümüzde taraftarız biz ama bir oyuncu, hele ki bir galatasaray oyuncusu böyle hareketler yapmamalı bana göre. o kutsal formanın ağırlığına göre hareket etmeli.

    şahsen ben alınmasına karşıydım bu adamın, gayet yetenekli olmasına rağmen galatasaray'ın topçusu olarak görmüyordum, hala da içimi gıcıklayan bir şeyler var ama yine de eşeğin gözüne suyu kaçırıp eleştiriyi abartmamak lazım. ve tabi "helal olsun koçum benim" falan diye poh pohlamak da yanlış bana göre. zaten sabıkalı bir adama böyle gaz verirsen yarın eşeğin gözüne suyu kaçıran o olabilir çünkü.

    sonuç olarak ben sadece hareketinin çok hoş olmadığını ve bizim değerlerimize, diğerlerinden farkımıza ters düştüğünü anlatmaya çalıştım. linç kültürü oluşturmak ve dışlamak değil amacım, aksine colin kazım öyle ya da böyle galatasaray'ın futbolcusudur artık ve bize de ona bir şans vermek, destek olmak yakışır. en azından şimdilik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın