• 137
    maalesef yaşayamadığım rekabettir. en son 2008'de ondan önce de 2005'te galibiyet gören biri olarak 6 yılımızın çöpe atıldığını düşünüyorum. kim attı bilmiyorum neyi suçlayacağımı da. tamam biz fener mağlubiyetlerini çok kafaya takan bir topluluk değiliz ama böyle yaparak iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum. geçtiğimiz günlerin birinde yattığım sırada bir anda kafama birşey takıldı. bu nasıl bir derbi diye. benim en son hatırladığım 1988 ila 1995 yılları arasında fenerbahçe'nin beşiktaş'ı 1 kez yenmesi. bundan başka da daha önceleri böyle şeyler olmuştur belki bilemiyorum.

    gelelim tedaviye; bu tür serilerden çok kötü oynadığın, veya oldukça kötü bir zamanına denk gelen bir maçı kazanmak yada son haftalara doğru alacağın beraberlikle şampiyonluktan etmek 4-5 farklı galip gelmek gibi bir şok galatasarayı derbi cenabetliğinden kurtarabilir. bu da en azından bir kaç sen çok zor keza galatasaray bırakın derbiyi ligin kalbur üstü takımlarıyla * yaptığı maçları bile deplasman da kesin kaybedip içerde de çok zorlanmakta ve çoğunu kazanamamaktadır. eskişehir örneğini bilerek koydum çünkü bu sene iki maçta da eskişehir gibi bir takımı yenmemiz tamamen tezat hepimiz biliyoruz.

    sonuç olarak benim için son bir kaç derbidir eski heyecanı vermemektedir. eskiden son gün nefes alamaz iştahım kaçar bir önce ki akşamdan uyutmazdı. ne zaman ki galatasaray en az 5 maç* arka arkaya fenere kaybetmez o zaman oturalım bol bol birşeyler yazalım. o zamana kadar pek olmayacak derbidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın