• 2804
    18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçını ertesi günü, gs tv'den bir kemereman arkadaş ile hasar tesbit için gittiğimiz güzel yuvamız.

    soyunma odaları, rakip takım tribünü, tuvaletler, lavobalar ve bilumum stadın her bir noktasını, stadın ışıkları kapalı olduğndan el feneri ile dolaştık. demek istiyorum ki her şeyden önce inine dibine harikulade bir stad. modern, şık, elit, konforlu, güvenli vs. herhangi bir kapıyı açmak için güvenlik görevlisinin yanısıra, kimlik tesbit cihazları, bir sürü arama tarama ıvır zıvırı gerekiyor. özellikle soyunma odaları bir hapishane misali. bir göz taraması koymamışlar o derece.

    stadımızın ebesini bellemişler bunu belirteyim. zaten maçtan son çıkanlar görmüş etmiştir belki.
    kırılmadık koltuk, sökülmedik hoparlör kalmamış. normelde mermerden olan lavobalar sırf fenerbahçeli dostlar tarafından zarar verilme ihtimaline karşın, çelik ile değiştirilmiş. - ki çelikleri de maafetmişler-

    her şeyi anlayabilirsiniz, taraftarın şuursuzluğu aşikar zira. ama rakip takım soyunma odasının rezil haline anlam veremezsiniz. tavanlar dahi sökülmüş vaziyette. verebildikleri zararı, ziyanı vermişler.

    - ayrıca her yer sarı lacivert pis çoraplar, sargı bezleri, bol miktarda çimen ve soslu makarna tabakları ile doluydu. böyle pislik görmedim. anneleri öyle mi öğretmiş, hiç adap görmemişler. insan devre arası vs bi yol bulur da bi yıkar onları. yirenç yea. -

    ardından moral bulmak için galatasaray soyunma odasına geçtiğimde ise moral motivasyon oldum sözlük. çok güzel lan. içi futbolcu dolu olmasa da, sağdan baros, soldan kewell falan geçmese de, aslında varmış gibiler çok enteresan. her şey beyinde bitiyor sözlük.
    bu arada bizimkiler ise pis fenerliler gibi yapmamış, tertipli tertipli yeyip içip masanın üzerine koymuşlar. aferim.

    not: bir sürü fotoğraf çektim ama sistemsel bazı komplikasyonlardan dolayı yayım..xdxd (size yalan borcum yok olm valla daha yayımlanmadı sebebini bilmiyorum)

    dip not: bi de bizim takımın soyunma odasından enerji içeceği aşırdım sözlük. bi içtim valla üf. o içeceklerle insan nasıl yenemez bi fener'i, aklım almıyo hani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın