resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4106
    sene başını hatırlıyorum kaptanım , gs tv'ye verdiğin röportaj dün gibi aklımda, " bu sene taraftar beni üzgün göremeyecek özlenilen gülen yüzlü ardayı hatırlatıcam herkese kimse beni yıldıramayacak bu sefer " tarzı şeyler söylemiştin,hiç unutmadım . hem senin adına hemde bizim adımıza çok sevinmiştim "aha lan dedim dönüyor işte boleslavın yiğidi" diye . şimdi gelinen duruma bakıyorum nasıl diyorum ya nasıl ?binlerce cevap var belki ama cevap isteyen yok işte. ortada kaybolan değer var yitip giden yeni neslin tek akıllarda kalan galatasaraylısı var .

    daha 2 sene öncesine kadar sohbetlerde,kavgalarda "bizim arda turanımız var lan " dediğimizi hatırlıyorum övünerek, gazetelerde alex'e özel görev olarak özer'i çalıştıracağı haberlerine bakıp fenerlilerle taşşak geçtiğimizi ama gel gör ki şimdi sizli bizli olduk senle biz yani galatasarayla sen. her dakika fikrim değişse de ben istemiyorum gitmeni arkadaş . başka formayla falan izleyip gururlanmak falan da istemiyorum . bencilim evet kabul ediyorum ama böyle . sen bi mehmet topal ya da başkası değilsin ki, hiç olmazsa benim için .

    geçen gün bir arkadaşımdan duydum* arkadaşın abisiyle karşılıklı oyun oynadıkları sıra geçen sohbette sakatlığın için " çok ağrıyo be abi" demişsin . ama kimse bilmez işte biri çıkar " kaptan dediğin en son terkeder " der ama niyesini sorgulama gereği duymaz ya da ulan iş buralara nasıl geldi lan demez işte . şimdi sen gideceksin ya bak gör seneye ilk yenilgi de senin ismini her forumda , sözlükte en başta göreceğiz , galatasaray muhabbetlerinin tek konusu olacaksın . bugün yerenler o zaman geldiğinde seni öve öve bitiremeyenler olcak-yani gerçek(!) galatasaraylılar- , bugün kendini senin yerine koyup bir şeyler anlatma çabasında olanlarsa yine elinden bir şeyler gelemeyeceğinin farkında çaresizce susup kalacak yani anlayacağın yine olan bize olacak .

    belki hayal ama sen gel trabzon maçı sonrası " yazılanlar asılsız galatasaray kovmadığı sürece buradayım" de . tekrarlıyorum bencilim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın