resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4103
    basina gelenlerin sorumlusu kendisidir. kendinden baska kimseyi suclamaya da hakki yoktur. lafa gelince mangalda kul birakmayan, herkese laf yetistiren, her konuda yarim yamalak fikri olan, liderlik vasfi oldugunu sanip one cikan, girdigi yuklerin altinda da ezilen yine kendisidir.
    fakat...
    yavas evladim, bi dur sictigin bok kurusun diye uyarmayan, uyaranlari da arda ve cimbom dusmanligiyla suclayan ki aralarinda cok sayida sozluk yazarinin da bulundugu hatiri sayilir bir kalabalik da en az kendisi kadar sorumludur.
    arda eger gercekten ima ettigi gibi bu sezon sonunda gidecekse, galatasaray'dan ayrildiktan sonra birakin efsaneligi, kulubun tarihinde maalesef, bakin maalesef diyorum, bir daha soyleyeyim maalesef, fatih akyel kadar bile yeri olmayacak bir futbolcu. (akyel'le bir karsilastirma degil bu, o kadar da meczup degilim.) akyel'i tirnagim kadar sevmem, hatta nefret ettigimi bile soyleyebilirim, ama meraklisi uefa ve super kupa finalleri kadrosuna baksin..
    korkarim, bir kac yil sonra ardadan yalnizca akilda elinde berber makinasiyla comezlerinin saclarini sifira vururken goruntuler bir de sagla solla dalasmasi, aziz baskaninin ulani ve kankasi emreyle katildiklari acilislar kalacak...
    degistirmek kendi elinde, ya kalir, ben kaptan degil, nefer olmak istiyorum der, futbolunu oynar, o zaman fener medyasina karsi kalkan gibi duracak, ultralarin multralarin degil, taraftarin bastaci olur, ya da gider cimbomumun yeniden yazacagindan hicbir kusku duymadigim yeni tarihi zaferlerini uzaktan okur, arada da ahkam keser.
    dolayisiyla abartmayin...
    kani sari kirmizi mi akiyor? hic kuskum yok. cok buyuk yetenek evet, harcanmis yetenek, su an icin oyle gorunuyor... giderse umarim basarili olur... yildiz, evet ama daha cok saha disinda... buyuk futbolcu olma potansiyeli var, evet.. ama bir galatasaray efsanesi asla degil. o yuzden duygusal reaksiyonlar gostermeyi bir yana birakmakta fayda var kanimca.
    gercek efsanemiz cokuyor, gozyaslarinizi hagimiz icin saklayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın