resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4101
    internet ağının ismi bile arda turan olan bir galatasaray taraftarı olarak söylemek istediğim bir şeyler var ;

    birincisi : arda turan 24 yaşında , yani artık genç falan değil. hatta şöyle anlatabilirim , arda turan ve wayne rooney arasında sadece 1 yaş var. * bunun dışında nuri şahin , mesut özil gibi örnekler var. bunların hepsi futbolcu ve hepsi genç yetenekler olarak lanse edilmiş adamlar fakat geldikleri noktalara baktığınız zaman arda'nın bugün aldığı vaziyet ortada.

    ikincisi : arda turan elbette galatasaray için büyük bir değer , yeri dolmayacak bir oyuncudur. fakat kendisine bundan 2 yıl önce 50 milyon euro verseler kabul etmeyecek olan ben şu anda 10 milyon euro verseler kazık attığımı düşünürüm. şimdi siz benim söylediklerimi "hadi lan" diye karşılıyor olabilirsiniz ama olaya objektif baktığınız zaman durum böyle. aynen ismail köybaşı'nın bilmem kaç milyon euro etmediği gibi arda da artık 15-20 milyon euro edebilecek bir oyuncu değil.

    ha tabi bütün bu söylediklerim şu an için geçerli. eğer arda kendisi için yıllardır yapması gerekeni yapıp yurtdışına çıkar ve orada bir ilerleme kaydederse fiyatı 60 milyon euro da olabilir fakat o zaman "ulan keşke satmasaydık , salaklık bizde" demek en büyük salaklıktır. bu futbolcu bu takım ve bu ülkenin futbolcusu olarak zerre adım atamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın