• 89
    galatasaray'ın liseden yetişme duayeni.

    aristokrasiyi oldum olası sevmem ha içimde bir anarşist mi yatıyor derseniz, yok değil. ben gayet mütevazi bir sosyal demokratım. ama biraz halk adamı olduğumu saklamayacağım. siyaset yapmak için söylemiyorum bunları.

    ben izmirliyim arkadaş, bana böyle lisenin önünde takılmak müzeyi gezmek nevizadede takılmak asy sokakta takılmak filan ne yazık ki bahşedilmedi. ben kendi şehrimden efendi efendi takımımı tuttum, buraya geldiklerinde gidip izledim bağırdım, çağırdım... ali sami yen'e de bir kere gitmişliğim vardır, hagi,toka,captano,feanor ve yine sözlükten bir kaç arkadaş ile. yani kısacası galatasarayın öyle fazla iç yüzünü bilmem, etrafımda da fazla bilen de olmamıştır zaten.

    lisenin galatasaray üzerindeki etkisi bilinen bir gerçek. abilik,kardeşlik olgusu her zaman anlatılır...
    inan kıraç ise bu abilerin abisi kısaca. saygın, başarılı bir iş adamı, gözle görülür yanlışı da olmamıştır.

    geçenlerde inan kıraç, ünal aysal'ı aday gösterdi. rivayet şudur ki toplanmışlar konuşmuşlar.
    ünal aysal da inan kıraç gibi liseli bildiğiniz üzere.
    farz edelim ki ünal aysal başkan oldu. hatta ceplerinden yüklü miktarlarla gelip başkan olacağı söylentisi var. ünal aysal'ın başkan olmasının takıma ayrı bir hava getireceği gerçek. ama galatasarayda işlerin iyice aristokrasiye bağlayacağı da gözüküyor yani kısaca senin benim gibi taraftarların kulübe üye olması, söz sahibi olması filan baya baya zorlaşacak.

    şahsım adına hiç bir zaman skor taraftarı olmadım. tabii ki tarihimizle övündüm ama arkadaş ortamında çoğu zaman uefa ve süper kupa dışı şeylerden bahsetmişimdir. metin oktay gibi, galatasarayın liseli, elitliği, asaleti, türk sporunun beşiği olması gibi gibi...

    inan kıraç ve ekibinin galatasaray spor kulübünün başına gelmesinin bu etkiyi yaratacağını düşünüyorum.
    şahsım adına galatasaray'da böyle bir yönetim oluşmasını istemem, tamamen lise odaklı. ama tabii ki nasıl ki galatasaray hakan şükür'den adnan polat'tan, hagi'den metin oktay'dan arda'dan büyükse, benden de büyük... benim için önemli olan galatasaray.

    kısacası eğer inan kıraç ve ekibi bu işi başaracaksa, buyursunlar... galatasaray adnan polat'tan da büyük değildir inan kıraç'tan da, ünal aysal'dan da, haldun üstünel'den de...

    biz her zaman buralardayız... ve değişikliğin zamanı gelmiş gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın