resim
Hayrettin Demirbaş
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 131
    şov yapmadığı, hataları çok büyük olgunlukla kabul ettiği, takım arkadaşlarına hainlik yapmadığı için bugünkü veletler tarafından dalga geçilen emektar kaleci.

    şimdi bak güzelim, hayrettin'i hep psg maçıyla hatırlıyoruz değil mi? seyredeniniz var mıydı o maçı? ben seyrettim. çok da küfür ettim. çok hatalıydı. pek çok fener maçı var hatırladığım. iyi eyvallah. ama sen dalga geçerken biliyor musun ki, hayrettin'in tek başına aldığı maç sayısını? ben sana söyleyeyim, bir sezonda 4 ten aşağı düşmezdi. ki efsane bir banik ostrava maçı vardır. rakip futbolcular ağlamıştı, maçın son dakikalarında adamların yüzünde resmen "tamam abi, gitti tur, biz gol atamayız bu herife" ifadesi vardı ayan beyan. 3 e 1 4 e 1 ne var ne yok kurtarmıştı hayrettin.

    10 yıl kalmış galatasaray ın kalesinde ki bu devir 86-96 yılları arasına denk gelir. yükselme dönemidir galatasaray'ın. o 4 sene üstüste şampiyonluk, avrupa falan hep bu dönemin semeresidir. bu dönemde 7 sezon 1. kaleci olmak üzere hayrettin hep kalede kalmıştır.

    ha yediği goller, verdiği maçlar da hep bombaydı. o ayrı. yediği zaman tam yerdi anlayacağınız. ama kurtarırdı maçı da.

    o meşhur psg maçından sonra, takımdan kendi isteğiyle ayrılacak kadar onurlu ve galatasaray aşığı bir adam olduğunu biliyor muydunuz? tazminat mazminat ne kelime, elinden gelse varını yoğunu verirdi tazminat için kulübe.

    tamam eleştirelim, dozunda şakalar da yapalım ama, haddimizi bilelim. hele ki şu andaki kalecilere "nerdeyse hayrettin" "hayrettin i bile aratıyorlar" tarzı laflar söylemeyelim. emin olun aklı ererken hayrettin i seyreden her galatasaraylı o adama hakkını sonuna kadar helal etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın