• 126
    uefa avrupa ligi 2010/11 sezonu son 16 turunda dinamo kiev'e 0-2 ve 1-0'lık skorlar ile elenen takım.

    17 mart 2011 manchester city dinamo kiev maçında sahada yer alan city kadrosunda skora etki yapabilecek tek oyuncu tevez olarak göze çarpmaktaydı. muhtemelen city sahipleri bunca yatırıma rağmen uefa avrupa ligi'nden elenmenin hoşnutsuzluğunu yaşıyorlardır fakat takımdaki yetersizlik yıldız oyuncu eksikliğinden kaynaklanmıyor. yeterince yıldızları var: carlos tevez, edin dzeko, david silva, yaya toure...

    önemli olan tamamlayıcı oyuncu eksikliği, bunu da hem yerli hem yabancı kaliteli oyuncu alarak kapatmalılar. örneğin de jong'un, james milner'ın, vincent kompany'nin manchester city takımı oyuncusu olmak için yetersiz kaldıklarını düşünüyorum. bu tarz oyuncular bir takımın transfer yapmak için transfer edeceği oyuncu tarzındalar. yani takıma yapacakları katkıları şüpheli.

    yaz transfer sezonunda minimum 5-6 oyuncu alacaklarını düşünüyorum. böylelikle belki premier lig şampiyonluk mücadelesinde kendileri de söz sahibi olabilir. fakat an itibari ile benim gözümde büyük bir kulüp statüsüne ulaşamamışlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın