• 421
    maalesef yazılanları üzülerek okuyorum. bizi bu hale getiren yöneticisinden futbolcusuna hepsinden utanıyorum. yıllar önce galatasaray ı yenmeyi kendine hedef ve bu hedefe ulaştığında kendini başarılı sayan ezeli rakibimiz fenerbahçe maçı için artık biz en azından bu maçı alalım durumuna düşürüldük. bizi bu hale düşürenlere sesleniyorum. ali sami yen, metin oktay, özhan canaydın ve adını sayamadığım ama kendi canından çok galatasaray'ı seven ve galatasaray için canını vermeye hazır bunca taraftarı bu hale getirirken hiç mi utanmadınız? hiç mi vicdanınız sızlamadı. merhumların kemikleri sızlıyor sizin yüzünüzden. kuruluş amacı ingiliz takımlarını yenmek ve onları dize getirmek olan bu takımı bu hale getirirken kendi ceplerinizi doldurmaya utanmadınız mı? siz de utanacak yüz yok. başarısız olduğunuz halde bunu kabul edip istifa etmek yerine hala inatla yerinizdesiniz siz gerçek galatasaray lı değilsiniz. gerçek galatasaray lı yeri geldiğin aktif görevde başarısız olduğunda bunu kabul edip daha iyilerine görevi bırakmasını bilendir.

    ben inaniyorum , sen inaniyorsun taraftar inaniyor. ama maalesef takimda bu inanci hissedecek kimse yok hissettirecek lider yok.

    tüm bunlara rağmen hala kazanacağımız yönünde umudum var. garip bir örnek olacak belik ama ibrahim tatlıses kafasına giren kurşuna rağmen hayatta ve hızla iyileşiyor. çıkmadık candan ümit kesilmez. haydi aslanım kükre bu gece. kükre de arenada aslan nasıl kükrer tüm dünya görsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın