• 409
    sözlüğe öfke kusarak kendini haklı çıkardığını zanneden galatasaraylıların olduğunu gösteren maç. afedersin de fenerlinin beşiktaşlının benimle taşak geçmesini umursasaydım ben milli takımı tutuyorum arkadaş der çıkardım işin içinden. başka takım tutanların benimle alay etme çabasını bir çırpıda söndürecek çok güzel hazırlanmış laflarım var zaten de, uğraşmaya değmez. ee? şunu anlatmaya çalışıyorum, yarın galatasaray'ın kazanmasını her şeyden çok istiyorum, ama bunu kaybedip de taşakoğlanına dönücem diye istemiyorum.

    yarın galatasarayımın kazanmasını istiyorum, çünkü ben o formanın karşısında galip gelen taraf başkası olunca üzülüyorum. desteklemeye devam ediyorum, çünkü bir sonrakinde de kazanmasını istiyorum. geçen maç ankaragücü'ne yenildi bu takım, ben desteklemeye devam ediyorum çünkü bir sonraki bu. kapiş? naparsın, ben de böyle bir galatasaraylıyım işte.

    bi de, güzel mantık kurmuşunuz hani kaybedersek uyanırlar falan, geçen yıl sami yen'deki maçta kazanmış mıydık da hala uykudalar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın