• 383
    hagi'nin zoru değil, bir kez olsun kolayı ve olağanı yapması gereken maçtır.

    lucas neill'in mecburiyetten sağ bek oynayacağı karşılaşma. çağlar birinci iyi olursa muhtemelen sol bekte çağlar birinci, stoper'de servet'in yanında hakan balta oynayacaktır. kısacası, kabus göreceğizdir. gökhan zan'ın o bölgede oynaması gerekir.

    antrenman fotolarında, duyumlardan yola çıkarak ise;

    lorik cana'nın oynamaması demek orta sahayı rakibe teslim etmemiz demektir. lorik cana, yekta ve culio'lu orta saha hem direnç hem de üretkenlik olarak çok şey katacaktır. bu üçlünün yerine bam üçlüsünden birinin veya bir kaçının oynaması durumda zaafiyet göstereceğimiz aşikardır.

    pino sağ kanat oyuncusudur. sağ kanatta daha etkili oynayacaktır. bu maçta kazım yerine pino oynamalıdır. zira ofansif olarak rakip defansa etkisi kazım'dan çok daha fazladır ki, pino'nun kaleyi yoklaması kazım'a nazaran çok daha fazladır.

    sol kanatta ise arda turan'a kesinlikle şans verilmesinden yanayım. dilerim hazırdır. ancak mental olarak hazır olması bile yetecektir. eleştirilir eleştirilmez, önemli değil. ancak hazır bir arda turan'ın neler yapacağını hepimiz iyi biliyoruz.

    kısacası; rüya görme hagi. fantazi yapma... senin kadar futbolu bilmiyorum, eyvallah. ama göz var izan var hocam... yapacağın tek şey iyi bir diziliş, futbolcuların özgüvenini en üst seviyede tutmak olacaktır.

    galatasaray için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın