• 12
    real madrid'in lyon ile oynadığı 8. maçta aldığı ilk galibiyet olmuştur.

    maçı izlerken benim için önem teşkil eden anları not aldım. goller dışında;

    öncelikle mesut'a değinelim. sırf bir futbolsever gözü ile izledim mesut'u. adam real madrid'i resmen yönetiyor. ronaldo'dan veya di maria'dan bile daha önde, daha lider bir oyuncu olarak göze çarpıyor. bu adamı izlemek gerçekten büyük keyif. di maria'nın golünde kafa ile çok iyi indirdi topu. bu adam gerçekten her an her şey yapabilme yeteneğine sahip.

    28. dakikada angel di maria lyon yarı sahasının son çizgisinde rakibi ile girdiği ikili pozisyonda çok sert bir müdahale almıştı. tekrarını izlediğimde içim cız etti, o bacak nasıl kırılmamış gerçekten büyük şans. çok ters bir müdahale ile sol bacağı rakibinin altında kalmış ve baya bir esnemiş. hiçbir şey olmamış gibi kalkıp oyuna devam etmesi bana pes doğrusu dedirtti.

    43. dakikada mesut'un ortasında benzema'nın vuruşunda verilmeyen gol sonrası benzema'nın yan hakeme yaptığı saçma hareketler. ofsayt işte kardeşim neyin hareketini yapıyorsun, hayır ben zaten yan hakem de dahil tribünlerdeki 78.000 kişinin o hareketlerden bir anlam çıkardığını sanmıyorum. zaten kendisi de bilmiyordur ne yapmak istediğini.

    maç sonrası mourinho bir kez daha çalıştığı kulübün özlem duyduğu bir sonuca ulaşmıştır. 6 sezondur çeyrek finalde elenen, son 7 maçta lyon'u yenemeyen real madrid mou önderliğinde bu kez net bir galibiyet almıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın