• 6
    beklenen maça dakikalar kala kadrolar şu şekildedir:

    real madrid cf

    casillas
    ramos - pepe - carvalho - marcelo
    xabi - khedira
    di maria - mesut - ronaldo
    benzema

    yedekler: adan - arbeloa - albiol - diarra - granero - canales - adebayor

    td: jose mourinho

    olympique lyonnais
    lloris
    reveillere - cris - lovren - cissokho
    toulalan
    gourcuff - kallstrom
    briand - delgado
    lisandro

    yedekler: vercoutre - kolodziejczak - diakhate - gonalons - pied - pjanic - gomis

    real madrid kağıt üzerinde maçın favorisi ve aslında lyon'a karşı rahatlıkla galip gelmesi gerekir. fakat lyon her nedense real madrid'e fazlasıyla ters gelen bir takım. ronaldo'nun dönüşü real'imizin gücüne güç katarken, ben bir kere daha maçın ve turun ronaldo kadar mesut özil'in ayaklarına ve kaleci lloris'in performansına baktığını düşünüyorum. formu yükselen benzema'yı da es geçmemek lazım. lyon'da ise ilk maçta oynayamayan lisandro lopez, gomis'in yerine sahada ama bu defa da bastos yok. saha kenarında ise geçen maçta lyon'a son dakikalarda beraberliği getiren gomis ve geçen yıl bernabeu'da attığı golle real'i kupanın dışına iten pjanic gibi oyuncular var.

    lyon'a karşı şu ana kadar tek bir maçta dahi galip gelemeyen real madrid, bu defa bu şanssızlığı kırmak istiyor.

    marcelo atakta iyi olduğu kadar savunmada da iyi olmak zorunda. yoksa lyon'un o bölgeyi çökertme ihtimali mevcut. bunun yanında di maria bugün şuursuz hareketlerine bir son verip oyun zekası kırıntıları sergilemeli ki real erken bir gol bulup rahatlasın.

    sonuç itibariyle zor ama bir o kadar da harika bir maç olacaktır. mesut, ronaldo, benzema ve marcelo maçın kaderini çizer. ronaldo ve benzema'ya da en az birer gol yazarım. bir tane de mesut ya da di maria atar, 3-0 real alır diyerek sallama hakkımı kullanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın