resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 87
    kendini geliştiremeyen genç ve yetenekli oyuncumuz. keşke bir sene daha abdullah hocaya verselerdi. abdullah hoca demişti sene başında bir sene daha bana verin size avrupa da bile zor bulabileceğiniz bir oyuncu yapayım diye.
    maalesef aydın konya da şampiyonluğu bize getirdikten sonra hiç geliştirememiştir kendisini. sadece biraz daha hızlı olmuş o kadar. çok ama çok eksik yönü var.
    top kontrolü iyi değil. topu tutmadan daha hızlanmak istiyor.
    kendisi çok hızlı ama topla driplingi çok kötü ayağından çok açıyor. topla kontrollü gidemiyor.
    şutları çok zayıf.
    yeteneğinin farkında ama çok aceleci. hemen alıp gitmek istiyor acele oynuyor.
    tüm bunlar çok önemli eksikler. bakın arda hersene futboluna birşeyler katarak devam etti amaaydın durdu. allah insana yetenek verir ama çalışıp bunları ortaya dökmezsen hiç olursun.
    bakın messi nin eski yıllarına şutları çok kötüydü.uzaktan hiç vuramıyordu bile. bitiriciliği de çok iyi değildi. şu kesin ki messi özel olarak şut çalışması yapmış ve yapmaya devam da ediyordur. birkaç sene önce sadece topu alıp kaleye gidiyordu kimse onun ayağından alamıyordu ama bu yıl daha akıllı oynuyor dikkat edin.
    şuraya gelicem messi bile hersene üstüne koymak için çalışıyor. ama bizim futbolcumuzda bu yok.
    arda nın da birkaç eksik yönü var: en başta uzaktan etkili şut ve bitiricilik. ama eskiye göre şutları biraz daha iyi fakat daha da geliştirmesi gerek bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın