• 10
    --- alıntı ---
    türkiye kadınlar basketbol ligi’nde normal sezonun son haftasındaki panküp kayseri şeker maçında alınacak bir galibiyetin çok önemli olduğunu söyleyen tecrübeli antrenör, “bu bize playoff sonuna kadar saha avantajını getirecektir. sonra sırasıyla fire vermeden, iyi oynayarak, konsantrasyonu en üst seviyede, ne yapacağını bilen bir takım olarak final maçlarına çıkmak istiyoruz. bizim takım olarak en büyük hayalimiz, playoff aşamasında olabildiğince yüksek taraftar sayısına ulaşmak ve evimizdeki final serisinde 15.000 galatasaray taraftarının desteğini arkamıza almak olacak. bu bizim en büyük hayalimiz. bu desteği arkamıza alarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

    ceyhun yıldızoğlu, konuşmasının son bölümünde ise galatasaray taraftarları için şu sözleri kullandı: “daha önce de söylemiştim. taraftarımız bizi gün geldi, destekledi. gün geldi, eleştirdi. ancak ligde iki mağlubiyetle lidersek, türkiye kupası’nı kazandıysak, bu bizi destekleyen taraftarımız sayesinde oldu. galatasaray gibi 106 yıllık tarihi olan kulüplerin çok kötü günler geçirseler bile, örnek verecek olursak futbol takımı 11. sırada olsa bile, aslantepe’yi doldurması ve mağlup olsa bile taraftarlarının sporcularını alkışlayarak uğurlamalarını gerektiğini düşünüyorum. büyüklük bunu gerektirir.”

    antrenörümüz playoff aşamasında, final serisinde taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmayacaklarını, salonu doldurarak, takımlarına destek vereceklerini umduğunu aktardı.
    --- alıntı ---

    www.galatasaray.org

    çok samimi ve içten açıklamalar. takım kendisini ispatladı. artık taraftar olarak bize düşen , abdi ipekçi spor salonu'nu cehenneme çevirmek , hocamızın ve takımımızın arkasında olmak , kupayı takımımızla beraber kaldırmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın