• 179
    eger sabri donerse soyle bir kadro ile cikmamizi bekliyorum, yani umuyorum. defans yapmamamiz gereken bir mac. bundan kastim 10 futbolcuyla saldirmak degil elbette ama korkak bir kadro ile cikmamak. trabzonspor, orta sahada selcuk ve colman gibi defansi cok iyi olmayan ama ofans olarak iyi olan iki oyuncuyu koyup, onlarin onunde alanzinho - jaja- umut- burak dortlusu ile buyuk maclara cikabilirken biz bucaspor karsisinda kendi sahamizda bile 3 orta saha futbolcusuyla oynuyoruz. hem de cana gibi tamamen defansa yonelik bir futbolcumuz varken.

    yabanci sayisi ve daha sonra oyuna mudahale acisindan daha fazla alternatifimizin olmasi icin turk bir kaleci ile cikmamiz daha mantikli olur. zapata bize mac kazandirmayacak. su durumda en iyisi aykut olur herhalde.

    -------------aykut---------------
    sabri---neil---servet---caglar
    ------------cana-----------------
    --------yekta*-----------culio--
    -pino----------------------arda-
    -------------baros---------------

    eger sabri oynayamazsa onun yerine neil, stopere de maalesef baltayi koymak en mantiklisi olur bence. ikinci yari skora gore stancu girer, yekta cikar. arda yorulur yerine kewell girer. pino cikar ayhan falan girer. ama colin'in mutlaka oynamamasi gereken mac. en fazla yedek girsin. ister ki fenere 3 gol atsin ama bu macta oynamasin lan. hicbir zaman guven(e)meyecegim bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın