resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3989
    kaptan olduğu sezon galatasaray takımında kaptan olabilecek yerli futbolcular servet çetin, ayhan akman, hakan balta, sabri sarıoğlu ve arda turan vardı.

    ben ayhan akman'ın bizim takımda oynamasına bile ifrit olurken birde kaptan olması bu kulübün bütün değerlerini hiçe saymak demektir. maç esnasında rakibe vurmak için peşinden koşan bir adamdır. servet ve hakan ise o dönem müthiş bir düşüş içindeydiler. geleli çok fazlada olmamıştı bu futbolcular. birde sabri vardı kaptan olabilecek. arda'dan yaş ve kıdem olarak daha üstündü ama saha içindeki davranışları çocukça sayılırdı.

    içlerinde kaptanlığı en uygun kişi gerek yeteneğiyle, gerek alt yapıdan yetişmesiyle, gerek uzun yıllar bu takımda kalabilme potansiyeli olmasıyla arda turan'dır. adnan polat'ta böyle düşünmüş olacak ki arda'yı kaptan yaptı.

    yabancı futbolcular içinde kaptan olabilecek iyi isimler var ama bu kulübün tarihinde yabancı kaptan yoktur. hagi, taffarel, popescu bile kaptan olamamışken şimdikiler mi olacak?

    çirkey ayhan, ihanetçi servet, sorumsuz hakan olacağına tecrübesiz arda'nın kaptan olmasını sonuna kadar destekliyorum.

    hala arda kaptan olduktan sonra futbol olarak geliştiğini göremeyenler lütfen arda'ya çemkirmesin. kaptan olduktan sonra hücumun her bölgesinde çok iyi oynamaya başladı. öncede sol kanat dışında sıfırdı neredeyse. bu da onun sorumluluk altında gelişmesini gösterir. sadece sol kanatta oynayan 66 numaralı arda nere hücümun her bölgesinde oynama kapasitesine sahip 10 numaralı kaptan arda nere. arada dünyalar kadar fark var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın