resim
Fábio Alves da Silva
Takım:Fluminense-BA
Mevki:Stoper
Yaş:45
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 342
    dua etmeli beşiktaş veya galatasaray gibi lpg'li camiaların kulüplerinde futbol oynamadığı için. şimdi başlık bilica ama konumuz bilica değil. bu adamın yaptığı bilmem kaçıncı dereceden adam öldürmeye teşebbüs zaten antipatik bi insan yani çok da fifi bi adam bu. ama bizim asıl durup düşünmemiz gereken bu adam yobo ve aykut kocaman sonrası fenerbahçe camiası için de fazlalık gereksiz bir isim.

    şimdi bu adam ana habere konu olacak bir skandala imza atıyor. hem de ne zaman? aykut kocaman'ın koltuğunun sallandığı fenerbahçe'nin gerilerde kaldığı bir zamanda. şimdi aynı olayı galatasaray taraftarının dışladığı bir adamın yaptığını düşünün. zamanında emre bizim göz bebeğimizken adamı ezdiğinde hepimiz arkasında durduk. o zaman için sahte delikanlılık yaptık. katil emre diyenlere inat onu koruduk. çünkü o yetenekliydi. yeni hagi'ydi. şimdi takım ligde bu haldeyken mustafa sarp yapsa böyle bir şey? onu linç ederiz bu bir. onu takımda tutan yönetimi linç ederiz bu iki. galatasaraylılığını falan askıya alanlar olur bu üç. mustafa sarp'ın oynadığı takım yenilsin yea diyenler çıkar. herkes ahlak bekçisi kesilir.

    peki benimde içinde bulunduğum aziz yıldırım'dan nefret eden galatasaray taraftarı bir dur da düşün. senin takım kaptanına yaptığının onda birini yaptı mı fenerbahçe taraftarı ve yöneticisi ? hem de ligde zor zamanlarında. bilica 'yı sorsan hepsi siktirsin gitsin der ama umurlarında değil ki fenerbahçelilerin. onlar bir hedef koydular ve ligin ikinci yarısında tek atımlık kurşunlarını hedefe doğru attılar. sen arda'nın uçkuru kewell'ın gülüşü derken onlar sineğin yağını sıkıp çıkardılar. bilica dosyasını sezon sonuna kadar rafa kaldırdılar. hepimiz biliyoruz biletinin kesileceğini ama sezon sonu. bir fenerli de çıkıp hala bilica'yı göndermeyen yönetime lanet olsun acizler ezikler demedi. o nefret ettiğimiz aziz yıldırım hani başkanlığında en çok galatasaray şampiyonluğu gören hani son yıllıarda ya şampiyon ya 2. olan takımın başkanı bu skandalı da en iyi şekilde yönetmedi mi ?

    şimdi aç puan tablosunu bak. sen her maçın her saniyesinde malzemecisinden masörüne ilmik ilmik güvensizlik işlerken karşı yakanın insanları selçuk'a andre dos santos'a özgüven pompalıyordu. sen kaptanının ağzına yüzüne sıçarken o adamlar cinayete teşebbüs eden çukur kazıcı adamın cezasını ileri bir tarihe erteliyordu.

    fabio bilica dolaylı yoldan bizim aynamız oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın