• 63
    bu grupla en acı anım 2007-2008 şampiyonluk kutlamalarında oldu maalesef.

    bilen bilir. cebeci cemal gürsel caddesi maç izleme yerlerinden birisidir ankara'da. neyse işte biz çılgın atıyoruz caddede nerden baksan 2-3 bin kişi birikti kafelerden çıkıp. hatta karşılıklı kaldırımlardan tezahüratlarla inletiyoruz caddeyi. tabiki merkez kızılaydır şampiyonluk kutlamalarında. grup halinde yürümeye başladık tezahüratlarla.

    biz iki arkadaş biraz önden gidiyoruz. arkamızdan da elinde sarı kırmızı balon bir kız çocuğu babası ve de gene bi abi geliyor.

    koleji geçip biraz ilerledikten sonra karşımıza birden 10-15 kişilik bir grup çıktı ara sokaktan. ben üç tanesinin arasında kaldım. birisi bi tekme salladı, allah'tan taekwon-do yapmıştım bir aralar da, kaçmam kolay oldu, üstüne de tekmeyi atanı yere yatırıp, sumsuğu gömdüydüm.

    ama işte o arkadan gelen baba çocuk var ya işte piçler asıl onlara sardı. böyle sırtlanlar aslana felan 8-10 tanesi birlikte saldırır ya, aynen öyle olmuştu. o baba çocuğunu korumak için nasıl sallıyordu yumruklarını anlatamam. allah'tan arkadan konvoy geldi de kaçtı o sırtlan yavruları. orospu çocukları yanında çocuğu olan adama saldırdılar. böyle de kahpeler.

    hemen az ileride polis arabası duruyordu. polise diyorum ki ya abi bak aşağıda adamlara saldırıyor grup bir şey yapsanıza. polis sallamadı bile. bana dedi hadi sen yürü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın