• 214
    --- alıntı ---

    süper lig'e çıkmaya hazırlanan tavşanlı linyitspor, "bar çıkışında yakalanan futbolcu" transferi için düğmeye bastı...

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    yedek kulübesinin sırrı belli oldu! futbolcular dürtmekle uğraşıyormuş...

    http://www.zaytung.com/images/vodafone_480x360.jpg

    son 6 maçta yedek oyuncularının oyuna girmek istememesi yüzünden maçlarını ilk 11’le tamamlayan izmirspor’da neler olduğu bulundu. yeni çıkan facebook zero adlı bir kampanya sayesinde cep telefonlarından facebook’a beleşe girebilen vodafone’lu futbolcuların maça çıkmaları istendiğinde arkadaşlarını facebook’tan dürtmekle meşgul oldukları ve oyun konsantrasyonundan yoksun oldukları bildirildi. 6 maçtır değişmeyen ve vodafone’un bu kampanyasından haberdar olmayan ilk 11 helak olmuş durumda

    maçta uyudular!

    haftasonu oynanan izmirspor – karşıyakaspor maçında forvet oyuncusunun penaltı noktası üzerine kıvrılıp yatması, kalecinin ise kale direğine yaslanıp uyuması gözlerin teknik heyet ve yedek kulübesine dönmesine sebep oldu.
    “biz de aynısını yapardık!”

    yorum yapmayan yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin ellerinden cep telefonlarını düşürmediği görüntülendi. yorgunluktan bayılmak üzere olan futbolcular ise maç sonrası verdikleri demeçlerde “bizim günahımız neydi?” diyerek kendi operatörlerine laf sokuştururken vodafone’lu takım arkadaşları için de “onların yerinde olsak biz de aynısını yapardık” dediler.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın