resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 305
    gökhan gönül, kedi gibi adamdır.* dokuz canlıdır. hep dört ayak üstüne düşer. kurtlar vadisinin üç bölümün'den bir'inde vurulan ama ne hikmetse bir türlü ölmeyen polat alemdar'ın futbolcu versiyonudur. polat alemdar hiçbir şekilde ölmez. gökhan'da hiçbir şekilde sakatlanmaz. sadece seyirciler heyecanlansın diye fenerbahçe'de gökhan gönül şoku iddiasıyla gündem meşgul edilir.

    aslında gökhan gönül için sakatlanmaz diyoruz ama vakti zamanında çok ağır sakatlıklar da geçirdi. hiç unutmam bir gün kulak memesinden sakatlanmıştı gökhan. dayanılmaz acılar içindeydi. öyle ki fenerbahçeliler kadar biz de üzülmüştük bu duruma. nihayetinde o da bir insan. o yüzden gökhan'ın 26.kez milli takımdan affını isteyişini olumlu karşılamıştık çünkü biz gökhan'ın yaklaşık iki yıl top oynayamayacığını düşünüyorduk... derken bi an'da inanılmaz bir haber aldık (!) gökhan, fenerbahçe'nin haftasonu oynayacağı maçın ilk 11'inde ! inanamıyorduk. hepimiz şoktaydık. durum kemal sunal'ın bir filmine benziyordu. o filmde kötürüm hastası bir adam, ayağının önüne bırakılan oyuncak yılan sayesinde mucizevi bir şekilde ayağa kalkıyordu. sanırım birisi de gökhan'ın kulak memesine bu tarz bi şey yapmıştı ki gökhan oynayacak duruma gelmişti. neyse önemli olan gökhan'ın top oynaması tabi.

    işte gökhan gönül böyle bir adamdır. mucize kelimesinin eş anlamlısıdır. o yüzdendir ki kendisi örnek bir fenerbahçelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın