resim
Altan Aksoy
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 16
    tam saha dergisinin röportajında galatasaray'ımla ilgili sorulan sorulara şunları söylemiştir.

    --- alıntı ---

    -kariyerinizde bir de galatasaray sayfası var. kısa bir süre oynamanıza rağmen taraftarın sevdiği bir oyuncusunuz. galatasaray’a gidişinizi ve ayrılışınızı anlatır mısınız?
    -ben galatasaray’a konyaspor’dan gittim. galatasaray’a transferimle ilgili gündem zaman zaman oluşuyordu. bir türlü olmadı. konyaspor’la 2 yıllık sözleşmem vardı. bittikten sonra sözleşmemi uzatmadım. kafamda da hep büyük takımlarda oynama, büyük takım görme düşüncesi vardı. galatasaray’a gitmiş olmaktan hiç pişmanlık duymadım. iyi ki de gitmişim diyorum. ama çeşitli nedenlerle kısa bir süre kalabildim. keşke galatasaray’a daha genç gitseymişim.
    -galatasaray’dan ayrılışınızla ilgili bazı söylentiler çıkmıştı. esas sorun neydi? mali sıkıntılar mıydı, yoksa farklı bir mevkide yani sol açık oynamak mı biraz zorladı?
    -asıl sorun benim galatasaray’a çok geç bir yaşta gitmiş olmamdı. 29 yaşımda transfer olabildim. belki daha erken yaşlarda gitmiş olsaydım o ortamda daha fazla kalıp mücadele edebilirdim. ama hem kişisel nedenlerimden dolayı hem de artık futbolun son dönemine geldiğim için biraz da para kazanma gerekliliği hissediyordum. ama dediğim gibi ayrılış nedenim ne olursa olsun galatasaray’a gittiğim için hiç pişmanlık duymadım. büyük takım ortamı görmek, orada bulunmak önemliydi. her ne koşulda olursa olsun maddi sıkıntı da olsa büyük bir takımda olmanın farkını ve ayrıcalığını yaşadığım için de kendimi mutlu sayıyorum.
    -“daha genç gitseydim” diyorsunuz. daha önce büyük kulüplerden gelen teklifleri geri mi çevirdiniz, fırsat mı olmadı?
    -göztepe’de oynadığım ilk yıllarda teklif gelmişti ama o zaman bonservisim kulüpteydi. onlar istemedikçe bir yere hareket edemiyordunuz. sonraki dönemlerde de bazı teklifler geldi ama kesinleşmedi. aslında galatasaray’a gitmem biraz da benim zorlamamla oldu. ama keşke daha erken yaşta hiç para almadan gitseydim de orada futbol hayatıma devam etseydim diye düşündüğüm oldu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın