• 79
    a grubunda inalılmaz çekişmeli bir maç yaptık az önce

    airkaynana - kurthoca 0 - 1 sana entry girebilir miyim - elros tuniviel

    inanılmaz ama evet skor 0-1.

    http://i51.tinypic.com/qrj31l.jpg

    maç öncesi:

    birbirlerini tanımak isteyen takımlar maç öncesi ısınma maçına çıktılar. 2-3 dakikalık ısınma maçı gayet gollü geçti. tüm beklentiler de turnuva maçının bu yönde geçeceği şeklindeydi kuşkusuz ama olmadı...

    ilk düdük:

    maç hakkında söylenecek pek şey yok. yaşamak gerekirdi. adeta bir sinir harbi şeklinde geçti. iki takımda inanılmaz konsantre olmuş karşı takımdan birisinin hata yapmasını bekliyordu. açıkcası biz sana entry girebilir miyim - elros tuniviel olarak baskılı oynadık. bi kaç pozisyonumuz çizgiden çıktı. onun dışında tamamen defans maçı oldu. iki takımda kalesini harika savundu.

    son dakikalara gelindiğinde stres inanılmaz artmıştı. çünkü maçta henüz gol yoktu ve maçta gol olmaması iki takımı da daha konsantre hale soktu maça. 10 dakika tamamlandığında stres hat safhaya çıktı. benim ellerim titremeye başladı açık konuşmak gerekirse.* bunun etkisi olarak da baskıyı bu son dakikalarda azalttık. daha çok gol yememeye dikkat ettik. uzatma dakikalarında ise eli titremeyen biri vardı: elros tuniviel.

    maç boyunca ortağı kurthoca gibi çok konsantre bir oyun çıkaran airkaynana'nın bir anlık dalgınlığıyla topu önünde bulan elros tuniviel uzatmaların 32. saniyesinde golü attı ve büyük bir sevinç yumağı olduk.*

    bu çekişmeli oyun için rakiplerimizi bir kez daha kutluyorum. elros tuniviel için ise söyleyecek çok şeyim yok. sayesinde 3 te 3 yaptık ve gruptan sanırım çıktık. helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın