resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 833
    yaptığı her işte adnan polat'ın imzası vardır, burası tamam. lakin şimdi biraz geçmişe dönersek ;

    2010-2011 sezonu öncesi transfer döneminde, misimovic için 7.5 milyon euro karşılığında anlaşıldı. şimdi bu durumda anlıyoruz ki, adnan polat kendisine "rijkaard bir orta saha oyuncusu istiyor, 7.5 milyon euro'ya kadar çık" minvalinden bir şeyler söylemiş.

    peki bu arkadaş naptı? transferi son güne kadar bekletip o an düşündüğümüzde bu sezon için unutulması gereken bir transfer yaptı.

    yapması gereken neydi? haldun üstünel ismini övmek için söylemiyorum da, haldun üstünel olsa napardı? o 7.5 milyon euro'ya, daha rijkaard'ın sistemine dönük bir ismi, muhtemelen yine yıldız bir ismi çok kısa sürede galatasaray kadrosuna dahil ederdi.

    bunun dışında düşünürsek, bu adam futbol şubesi sorumlusu değil mi? bu durumda uzun süredir tersinden halletmeye çalıştığımız işlerimiz ilk kez doğru yolda ilerliyor. futbol şubesindeki başarısızlığın faturasını, o şubeden sorumlu olan adama çıkarttık. burada bi sorun yok. eğer futbol şubesi başarısız olmaya devam ederse, bunun sorumlusu da futbol şubesinde hep yanlış işler yapan başkan olarak açığa çıkacak, ve o başkanın gidişine tanık olacağız. ya da en azından umudumuz bu. ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın