resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 825
    zvjezdan misimovic'in dynamo moscow ile anlaşmasını resmi siteden duyurduktan sonra, adnan sezgin'in istifasının kabul edilmesi haberi rastlantı değil elbette. istifasını elbette bende istiyordum. hatta adnan polat'la birlikte..

    ama bu yapılan kongre öncesi tamamen politik bir hamle. adnan polat'ın seçimi kazanırken bile adnan sezgin'in polat başkanlığında herhangi bir görevde bulunmaması için polata oy verenlerin kulis yaptığını hepimiz biliyoruz. ne oldu da bunca olanlar, yönetiminde görev alan kader arkadaşı, sihirbaz dediği haldun üstünel'i istifaya sürükleyen olaya rağmen görevinin başında olan adnan sezgin'in istifasını kabul etti. daha önce adnan sezgin'in bir çok kez istifasını sunduğunu ancak kendisinin kabul etmediğini bizzat söyledi adnan polat.

    mali kongre öncesi, istifası istenirken ve bunca yaşanan rezilliğe ve sportif anlamda tarihin en kötü dönemlerinden biri geçilirken başkanlığı bırakmayacağını açıklayıp her şey düzelecek derken, işler tepetaklak giderse adnan polat ne yapar ? en iyi yaptığı şeyi, birilerini kurban etmeyi. burada adnan sezgin suçsuzdur demiyorum. çok önceden gitmesi gerekirdi. hatta hiç göreve gelmemesi.. kurban dedim ama adnan sezgin istifa eden. yönetimin görevinden alabilecek kadar cesareti yok. şimdi adnan polat suçluların bulunup cezalandırıldığı, genel kurulun çok önceden istediği ve dillendirdiği şeyi yaparak çıkacak mali kongreye.

    tüm bu renklere gönül verenlere, arma sevdalılarına hayırlı uğurlu olsun diyorum. darısı adnan polat'ın başına.. yazını başına dönersek 2012 kriterleri, transferlerdeki fiyasko, boşa harcanan paralar, hoca seçimi ve gönderilmeleri hepsi ama hepsi adnan sezgin'e ihale edilerek sütten çıkma ak kaşık misali kongreye hazır artık adnan polat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın