resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 819
    --- alıntı ---
    galatasaray spor kulübü başkanı adnan polat, bugün florya metin oktay tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında medyaya açıklamalarda bulundu. başkan adnan polat'ın açıklamaları şöyle::
    "başkan, yöneticiler, teknik personel ve futbolcular ile taraftarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. sporda istenmeyen olaylar olabiliyor. galatasaray zor dönem geçiriyor. esasında baktığımız vakit büyük sıkıntıların olması gibi zor günlerimiz oluyor. topun 5 santim aşağı inmesiyle tur gelecekti ancak top girmeyince tur da gelmedi.
    taraftarımıza şunu söylemek istiyorum. galatasaray spor kulübü olarak hiç bir ortamda havlu atmadık galatasaray kulübü son maça bitene kadar mücadelesini sürdürür. oyuncularımız sahaya büyük stres ve sıkıntı içinde çıkıyorlar. maçın hemen başlarında protesto ettiğinizde o oyunculardan maç bitene kadar verim alınamıyor. lig devam ederken galatasaray’da hedefler bitmez. önümüzde önemli maçlar var. galatasaray türkiye liginin şampiyonunu da belirleyecek takımda konumunda şuanda. şampiyonluğa oynayan 3 takım arena’ya gelecek. onlara karşı aynı ciddiyet ile mücadele edeceğiz. camiamızdan galatasaray kulübünün bu sıkıntılı döneminde bize destek ve yardımcı olmalarını istiyorum. seçildiğim dönemden bu zamana kadar herkes biliyor rahat bırakılmadık. her gün yeni bir kriz anonsu ile karşımıza çıkıldı ama biz yerimizdeyiz, sağlamız, işimize bakıyoruz.

    bugün toplantıda bir karar aldık ve sportif direktörümüz adnan sezgin ile yollarımızı ayırdık. kendisi toplantıda kendisinin ayrılmasının durumu düzeltebileceğini, daha fazla baskı olmaması gerektiğini belirtti. 'kulübün selameti için istifam gerekiyorsa istifamı arz ediyorum' dedi ve ben de kabul ettim. ancak şunu ifade etmek isterim ki adnan sezgin galatasaray’da bana muhalif kesimler tarafından günah keçisi ilan edildi. hak etmediği muameleye tabi tutuldu bu bana ilettiği 6. istifasıdır ancak bunu kabul etmek zorunda kaldım. kendisine bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. bunu hak etmediğini düşünüyorum. inşallah bundan sonrası bizim için daha hayırlı olur. cumartesi günü oynayacağımız maça konsantre olmak istiyoruz."
    --- alıntı ---

    kaynak: galatasaray.org
App Store'dan indirin Google Play'den alın