• 1241
    bir efsanenin kredisini merak ediyorum sözlük. ne kadardır bu kredi?

    neden efsaneden bu kadar beklentili oluyoruz? normal bir adamın yapacağı şampiyonluktan daha farklı bir tat mı bırakacak bu efsane?? takımın efsanesidir deyip koşulsuz şartsız takımı ona emanet etmek çok mu güvenilir bir şey??

    geldiğinde "bana 6 hafta lazım" diyen sonradan 2 sene lazım diyorsa biri kendi yetersizliğini anlatmıyordur da napıyordur sözlük??

    diyelim ki gerçekten o takımı tutuyor bu efsane. kendi başarısızlığını görüp bırakmaz mı takımı? veya hala enkaz edebiyatındaki ağlama temalı basın toplantılarıyla kendisini aklamak için uğraşır mı bir efsane??

    isimler geçici galatasaray baki diyen taraftarın isimlerde takılıp kalmasını anlayamıyorum sözlük. yönetecisinden teknik direktörüne bazı insanlar birleşmiş takımın ağzına s.çarlarken, ortada hiç bir şey kalmamışken, üstüne taraftarın o bizim efsanemiz diye koruyup sol .aşşağı olmak istemelerini anlayamıyorum sözlük.

    efsane olmak, efsanesi olduğun takımın ağzına s.çma yetkisi verir mi sözlük? babası zengin p.çler gibi şımarıklık yapma hakkı verir mi sana efsane olmak?? disiplin diye kendi oyuncuna egonun tavan yapmasına izin verir mi?

    ülkenden transfer yaptırıp voleyi vurmana yardımcı eder mi bu efsanelik??

    hadi yöneticisi s.kip atmış takımı. bide ben de s.keyim dedirtir mi??

    bu cevapları merak ediyorum sözlükçüğüm. ben bunları anlayamıyorum. son kez sormak istiyorum: galatasaray mı efsane mi sözlük??
App Store'dan indirin Google Play'den alın