resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1017
    çıldırttı, sahanın en kötüsüydü. ama son on yıla baktığımızda artısı eksisinden fazladır. bu sene dahi takımda çan eğrisinin yukarı tarafında kalır. başkaları pohpohlanmayı beklerken o kendini paralıyordu. bir şey yapamasa, körelmiş yetenekleri izin vermese bile.

    artık ayhan'ın galatasaray onbirinde yeri yok ama galatasaray'a on sene hizmet etmiş adamı yuhalamaya da kimsenin hakkı yok.

    ama o kadar çileden çıkardılar ki bizi, neden yuhaladın da diyemezsin işte kimseye. çok üzücü bir durum ama işte süreç bunları getiriyor.

    ek: tabii "bir şey diyemezsin"in kapsama alanı orada heyecandan titreyen, sağlıklı bir bakış açısının çok uzağındaki taraftarla sınırlı, ki onların yaptığı da ayıptır. ama şurada yazılanlar çok daha ayıp. hagi'ye terbiyesizlik eden adamdan ayhan'a etmemesini bekleyemezsin tabii. işte bu bakış açısı da, birbirini galatasaraylı olarak görmemek gibi kısır bir tartışmaya kapı açıyor. ifade yanlış da, bir yanı doğru. maalesef galatasaraylıyım diyenlerin yarısı galatasaray'ı başka türlü seviyor, yarısı başka. yani aslında yarısı başka galatasaray'ı seviyor, yarısı başka. maalesef gerçek bu. ayhan'a terbiyesizlik eden adama "sen galatasaraylı değilsin" diyemem, benim haddime düşmez, ama ben onunla aynı takımı tutmuyorum işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın