• 38
    sırf farklı düşünüyor diye üzerine gelindiğini düşünmüştüm. bir entrysinde rastladığım "oç" ibaresine, üzerinden dönenlere karşılık tartışmaya yol açan kendisine ait ve de ayrıca kendisine cevaben yazılmış mailleri silip, kendisine de farklı düşünebileceğini, kimsenin galatasaraylı olmamakla burada suçlanamayacağını söyleyecektim. kendisinden de kime gittiği belli olmayan oç gibi tabirleri bir daha kullanmamasını rica edip, huzursuzluğa yol açtığını belirtecektim.

    elbette bu temizlik çalışmalarım sırasında kendisine ait bir entry de silindi. özel mesajları paylaşmanın etik olmadığını düşündüğümden bana pm ile yazdığını buraya aynen aktaramıyorum. ancak direk bir dille küfür ve hakaret etmiştir.

    herkesin bilmesi açısından söylüyorum, kendisi artık bir pilot yazardır ama pilot olma sebebi sadece burda yarattığı huzursuzluk değil, bir yazara ettiği hakarettir. bakın mod demiyorum yazar diyorum. yani özel mesajla direk bir şekilde kötü küfre maruz kalan arkadaşlar, hiç çekinmeden yönetimle bunu paylaşabilirler. bu sözlükte yazarların birbirine küfretmesi yasaktır, eğer her iki tarafta küfürlü yazışmaktan zevk alıyorsa ve şikayet etmek istemiyorsa, elbette bu istisnadır.

    uçmasının ardından "farklı düşündüğü için gönderildi" denmesin diye bu açıklamayı yapmak istedim. zaten bir yerlerde sözlükten uçmanın umrunda olmadığını yazmıştı, yine de bizim her yazar umrumuzdadır ve kimse gerekçesiz olarak, sinirlerimizi bozsa, sınırlarımızı zorlasa bile uçurulamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın