• 26
    türkiye'de yetişmiş bireyler için doğal bir davranıştır biraz düşününce.

    bizler, ''bir musibet, bin nasihatten iyidir.'' mantığına sahibiz. foseptik çukurlarının üzerini örtmek, ancak içerisine bir çocuk düşüp pisliğin içinde boğularak can verdiğinde gelir aklımıza. bu ülkede anayasa mahkemesi bile askeri darbe sonucunda kurulmuştur. çünkü birileri kafamıza kafamıza çakmadan kendi başımıza düşünüp üretmeyi sevmeyiz. bize dayatılanlarla yaşamaya alışığız. bize dayatılanları değiştirmek için taş atıp da kolumuzu yormayız.

    galatasaray kötü mü yönetiliyor? bırakalım iyice batsınlar. yerin dibine geçsinler ki defolup gitmek zorunda kalsınlar. bizim bir şeyler yapmamıza ne gerek var ki? zaten bu işin sonu ortada.

    biz servet çetin gol atınca adını haykırmaya devam edelim. en sevdiklerimiz çekip giderken, en nefret ettiklerimiz o formayı giymeye devam ederken gıkımızı çıkartmayalım. üç ayda bir teknik direktörümüzü istifaya çağıralım. bize öğretilenleri yapmaya devam edelim biz. içten içe de sevinelim rakibin attığı gollere. sonra sahte gözyaşlarıyla etrafımıza caka satalım ''bak lan, ben demiştim bunlardan cacık bile olmayacağını!'' diyerek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın