• 65
    a grubu ilk maçı az önce tamamlanan turnuva.

    sana entry girebilir miyim - elros tuniviel 8 - 3 vurjak bu manyak - uadiablo

    http://img810.imageshack.us/...810/6425/adszboh.jpg

    maçın hikayesi:

    maç öncesi iki takımda dostca mesajlar verdiler birbirlerine. maça izleyeci olarak katılan atomik super insan iyi bi maçın kendisini beklediğini sezmişti kuşkusuz. önce 1-2 dklık maç öncesi koşu ve ısınmalar tamamlandı. ve artık vakit gelmiş, tüm dünya bu derbiye kilitlenmişti.

    ilk düdük:

    maç elros ile benim (maçtaki nickim her zamanki gibi akide) baskımız ile başladı. mavi takım olarak 1-0 öne geçtik ve biraz olsun nefes aldık. ancak üstü üste yaptığımız hatalar 2. dakikaya skor tabelasında 3-1 geride girmemizi sağladı. ki bu gollerden birini de kendi kaleme atmış bulunmaktayım.

    ardından barcelona vari bi baskı gerçekleştirdik, risk aldık. tabi bu arada kontra ataktan gol arayan rakibimiz önemli pozisyonlara girdi. ancak farkı 1 e indirmesini bildik. ortağım elros'un fatih terim vari gazlarıyla ben ilerde iyice baskıyı artırdım, bu arada elros da geride rakibi kolluyordu. ardından eşitliği yakaladık. eşitiği yakaladıktan sonra rakibin üzerindeki stresi hissettik ve baskıyı azaltmadık ve 4. golümüz çok gecikmedi.

    3-1 öne geçtikten sonra 4-3 geriye düşen vurjak bu manyak - uadiablo peş peşe hatalar yapmaya başladılar. onların hataları bize farkı açan golleri getirdi ve 3-1 den sonra yakaladığımız 7-0'lık seri ile 8-3'lük skoru yakaladık.

    son düdükle beraber ortağım elros tuniviel ile birlikte turnuvaya güzel başlamanın ve galibiyetin sevincini yaşadık. nihayetinde bir maç daha sona erdi. buruk rakibimize her şeye rağmen tebriklerimizi iletiyor, bundan sonraki maçlarında başarılar dileyip maç yazısını sonlandırıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın