• 59
    her şeyden önce bu grup ibb'yi kendine oyuncak etmiştir. kulüple, camiayla herhangi bir duygusal bağları yoktur. ibb sahipsiz bir takımdır. boşluktan yararlanan bu arkadaşlar da -zaten nerden kaynaklandıklarını biliyoruz- esprili tarzlarını ibb ile futbol sahalarına taşımaya kalkışmışlardı. bakalım nasıl devam edecek bu iş, sayıları aratacak mı, artınca olaylar farklı yönlere kayacak mı vs. diye merak ederken galatasaray maçı öncesi röportajlarına denk geldim.

    ne diyor kilolu arkadaş -ki daha önce bu arkadaş tv'de grubun tanıtımında başkanları gibi konuşmuştur- "galatasaray taraftarı kendileri burayı kullanırken dahi gelmiyorlardı. bugün de herhalde 2000-3000 kişi olurlar. onlar soğuğu sevmez, çekirdek çitler" vs. ne ki bu şimdi?! ne gerek var böyle bir sataşmaya. rakip mi belliyorsunuz, karşılık mı alacağınızı sanıyorsunuz. kişisel düşüncem büyük ihtimal bu arkadaşın başka bir büyüğün taraftarı olduğu yönündedir. kendince kameralara karşı bişiler yapmıştır.

    özet: eğlence peşinde koşan ve çemberlerinin dışına çıktıklarında sorun yaşayabileceklerini düşünmesi gereken bir avuç genç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın