resim
Hakkı Tolunay Kafkas
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 68
    galatasaray yönetimin erken seçimle gitmeyeceği ortada. yeni çözümler üretmeye çalışırken tolunay kafkas ismi neden sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım.

    kayserisporu 5.likle uefaya taşımış, ardından antep'te kısa zaman içinde kurduğu kadroyla 2. yarıya frtına gibi başlamış, galatasaray'ın kalli döneminden beri deplasmanda yenemediği bursayı 4-1 yenmiş, ondan önce galatasaray'ı iki kere sahadan silmiş ve ligte de cenk tosun, popov gibi oyuncularla iyi bir seri yakalayan takım yaratmış.

    üstelik bunarı kısa zamanda yapmış.

    evet, yönetim gitmeden tüm sorun çözülmez. ancak gidene kadar sürekli kötüye gitmek yerine niye kısa azmanda iyi iş çıkararak bulunduğumuz konumdan daha iyi konuma gelmeyelim ki.

    bir de şunu anlamadım. bir tolunay kafkası gelirse tadından yenmez demişim, vay efendim rijkaard düşmanı olmuşum, hagi gitsin demişim.

    not: hagi'yi ben çok severim hatta önceki entrylerime bakılırsa sevgim görülebilir, ancak bu ortamda olmayacağına inanıyorum artık. anti rijkaardçılarla aynı kefede olmam ise bana edilen en büyük küfürdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın