Türkiye Süper Lig 34.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 1
  • 1
    yönetim o sezon sonunda yıkılacağını duyurduğu için ali sami yen stadyumu'nun son maçı olarak gidilen/izlenilen turkiye super ligi 2002 2003 sezonu 34. hafta maçı. beşiktaş'ın bir hafta önce şampiyonluğunu ilan etmesi, galatasaray ve gaziantepspor'un da ligdeki yerlerinin değişmeyecek olması nedeniyle tribünler boş kalmış; emektar mabedimizin son maçı olması bile tribünlere seyirci çekmeyi başaramamıştı * *. hiçbir iddiası olmayan maça galatasaray yedek ağırlıklı kadrosuyla sahadaydı. o kadar ki, kariyerinin son resmi maçını oynayan suat kaya ise sedat debreli ile birlikte forvet hattını oluşturuyordu.

    maçta galatasaray 40. dakikada mehmet polat ve 77. dakikada suat kaya'nın golleri ile 2-0 öne geçmiş, 79. dakika'da devran'ın gaziantespor adına attığı gol maçın skorunu tayin etmiştir.

    tribünlerde az sayıdaki taraftar özellikle ikinci yarı boyunca birçok nostaljik tezahüratı haykırmış, tafarel'den simovic'e, fatih terim'den metin oktay'a kadar birçok ismi anarak vefa borcunu yerine getirmişti. tribünlerden yayılan hüzünlü hava televizyon başındaki izleyenlere de yayılıyordu. sonuçta bu bir veda maçıydı ve vedalar gülerek yapılamıyordu. tabi bir de maç boyunnca söylenen bir tezahürat vardı. kastedilen aynı yere yapılacak olan yeni stadyumdu. tabi sonunun böyle olacağını o günlerde kimse bilmiyordu heralde...
    "ne maçlar yaşandı
    dünya cehennemi burda tanıdı
    elveda sami yen
    bir gün geri geleceğiz yeniden"
App Store'dan indirin Google Play'den alın