• 73
    sayın başkanım :

    galatasaray da görev yaptığınız süre boyunca en çok yanınızda olmak isteediğim an şu an. çok merak ediyorum başkan şu an ne düşünüyorsun ne hissediyorsun ? benim içime oturuyor başkanım artık süper ligdeki her takıma yenilmek sende durum ne ? bak hafta içi kupada gaziantep evimize gelecek bütün türkiye'nin favorisi o maçta gaziantep. bu hale gelmemiz seni de sinirlendiriyor mu başkan ? ben üstüme öküz oturmuş gibi hissediyorum bu aralar.

    2007-2008 sezonunda aldığımız şampiyonluk mu bozdu sizi acaba başkan. hani o son 6 haftaya girilirken feldkampı gönderip florya'da adnan sezgin ile elde kağıt kalem taktik yaptığın efsane sezon mu çok mu havaya soktu acaba sizi ? o sezondan sonra arada alınacak bir başarıyı daha öylesine mi hesapladınız. ama olmadı başkan.ne yaptıysan kimi getirdiysen olmadı olan bize oldu.

    siz çok değil 3-4 seneye kadara galatasaray taraftarlarının gönlündeki başkandınız. siz galatasaray taraftarlarının kalbinden geçen tribünlerden gelen başkandınız. bütün camia siz göreve gelince çok sevindi çok umutlandı. birde şimdi düştüğünüz duruma bakın başkanım.

    açıkçası ben bu geçirdiğiniz başkanlık dönemini aziz yıldırımın ilk yıllarına benzetiyorum. transfer edilen saçma sapan isimler,harcanan milyon eurolar, rezil rüsva edilen sezonlar ama kurumsal anlamda atılan önemli adımlar. şöyle bir bakınca çok benziyor değil mi aziz başkanla ilk yıllarınız. fenerbahçe son 5 sezonda sürekli tepeye oynayıp hep yarışın içinde kaldıysa bu aziz'in artık tecrübelenmesinden kaynaklandı. bakın bu devre arasında bile sahaya indi takımı topladı 9 puandan geldi ve şampiyonluğun en büyük adayı oldu. siz neredeydiniz bu devre arası..? statla uğraşıyordunuz doğru. ve şimdi çıkıp diyorsunuz ki artık futbol takımına daha fazla mesai harcayacağım daha iyi bir takım kuracağım.

    bakın sayın başkan bu işi bundan sonra gurur meselesi yaptın çok iyi biliyoruz. yazın delirmiş gibi transfer yapıp bu takımın çoğunu değiştireceksin bundan da eminim. madem istifa etmeyeceksen bu işleri yapıp kendini ispat edeceksen değişime tepeden yönetiminden be zihniyetinden başla. güzel günler görmemiz dileğimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın