• 116
    yarin trabzonspor maci oncesi aciklamalar yapmistir.

    --- alıntı ---
    galatasaray cafe crown’un başarılı oyuncusu tutku açık, beko basketbol ligi’ndeki medical park trabzonspor maçı öncesinde galatasaray.org’a açıklamalarda bulundu.

    medical park trabzonspor karşılaşmasının kendileri adına önemli bir fırsat olduğunu söyleyen tutku açık, “medical park trabzonspor, hakikaten oldukça güçlü bir rakip. iyi bir kadroları vardı. antrenör değişikliğinin ardından birkaç takviye yaparak daha da güçlendiler. kendi sahamızda oynayacağız. ve kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız her maçı kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

    tutku açık, kısa rotasyonunda aleksandar rasic ve igor milosevic gibi iyi oyunculara sahip olan trabzonspor için ise şu şekilde konuştu: “sadece guard bölgesinde değil aslında, forvet ve pivot pozisyonlarında da iyi oyuncuları var. michael wright (ali karadeniz), çok başarılı bir uzun. bizim için kolay bir maç olmayacak.”

    galatasaray taraftarlarının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen tutku açık, “sağduyulu bir şekilde yanımızda oluyor. son maçta da bize hakikaten, 20 sayı gerideyken bile, ciddi bir katkı sağladılar. onlara çok teşekkür ediyorum. umarım trabzonspor maçında da bizimle birlikte olurlar” diye konuştu.

    başarılı oyuncu, artık tek hedefe konsantre olduklarını anlatarak playoff dönemi için sezonun geri kalan bölümünde en üst sırada yer alabilmek adına çalışacaklarını sözlerine ekledi.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...erkek/haber/9388.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın