resim
Lucas Edward Neill
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:46
Boy:1.85
Uyruk:Avustralya
  • 1196
    galatasarayın anlaşılması güç transfer politikası sonucunda büyük ihtimalle sezon sonunda gönderilecek oyuncudur. *

    onu övmek için eldeki diğer oyunculara laf etmenin gereğini görmüyorum çünkü neill'ı değerlendirmek için kadrodaki diğer oyuncularla kıyaslamaya değil, futbolu biraz bilmeye ihtiyaç var.

    lucas neill galatasaray kadrosunda futbolu bilen, topu oyuna sokabilecek teknik kapasiteye fazlası ile sahip, aklı ile oynayan tek defans oyuncusudur. eksileri de vardır elbette.

    ancak ne sebeple gönderileceği çok önemlidir. abdul kader keita'yı gönderip onun boşluğunu juan pablo pino* ile dolduruyorsan, bunda başarılı olamazsın. bir önceki sezon shabani nonda'yı gönderip, diğer sene mehmet batdal'a emanet edersen forveti, bunu da yapamazsın.

    şimdi bu mentalite doğrultusunda neill'ı gönderecek isen eğer, yerine ya gökhan zan oynar, ya da az maliyetli bir adam alırsın. peki bu yeni gelecek adamda oynadığın kumar, neill'ın maliyeti ile karşılaştırılınca nelere malolabilir?

    ya o seyirci stada gelmezse? niteki her hafta azalıyor seyirci sayısı. bakmayın şu an seyirci yeni stadın heyecanında, merakta, eğlencesinde. çoğu da zaten sadece evimizde kaybetmeyelim, bu seneki tesellimiz bu olsun derdinde.

    şimdi bunları ben, ahmet, mehmet, murat düşünüyor ve yazıyor da, yönetim düşünemiyor mu? *
App Store'dan indirin Google Play'den alın