• 15
    on dakika önce hakkari çukurca şehit jand. üst. adnan bahat lisesi'nden bir telefon aldım. telefonda müdür bey istanbul'dan gönderilen paketi beş kız öğrenci arasında bölüştürdüğünü, bu kızlarımızın köyden zorluk içinde okumaya gelen öğrencilerden birkaçı olduğunu söyledi. öğrenciler bana mektup yazmak istiyordu teşekkür etmek için! sonra iki tanesi ile telefonda konuştum. sanırım uzun süre "teşekkür ederim size ablacığım" deyişlerini unutamayacağım, genelde sadece ölüm kalımda ve galatasaray maçlarında sinirden ağlayan benim nadir döktüğüm gözyaşlarımdan döküldü gözlerimden. ne iyi bir şey yapmışız dedim, iyi ki yapmışız ve iyi ki devam ediyoruz.
    televizyonlarımız başında, rahat koltuklarımızda tenis maçı seyrettiğimiz için, bir sürü para ayırıp gönül verdiğimiz takımın maçlarına gidebildiğimiz için, öylesine dışarı çıktığımızda sırf beğendik diye bir formayı almaya bir anda karar verebildiğimiz için ne kadar şanslıyız düşündünüz mü hiç? belki bunları yapamayanlar var aramızda, öğrenci kardeşlerimiz var, zar zor geçinenlerimiz... ama yine de istisnasız hepimiz o çocuklardan daha şanslıyız, su getirmez bir gerçek bu. var olmak, bu ülkede bir yerlere gelebilmek için çabalayan kardeşlerimizin bu yüzden hep ihtiyacı var bizlere.
    bu duyguyu yaşamama vesile olduğu için harrycool'a teşekkür ederim. galatasaray sözlük adına altına imza attığımız en güzel şeylerden biridir bu kanımca. mektup elime geçtiğinde yazılanları sizlerle paylaşıyor olacağım. lütfen onlara uzanan el biz olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın