• 78
    ilk önce kendisi düşünmeyi öğrense az, kimseye düşünmeyi öğretmesine gerek kalmayacaktır.

    klavye aracılığıyla yazmak kolay bazı şeyleri "hagi öyle, hagi böyle" diye. maçlara gittiğine, maçları seyrettiğine, seyretse de anladığına inanmıyorum. galatasaray'ı ise maksimum 2 senedir takip ediyor olmalı. uslübü artık iyice rahatsız edici.

    yeni hagi'ler değil yeni alex'ler aramalıymışız. suyun öte yanında bulunmuşu var, tam da onun gibilerden oluşan bir siteleri de var.

    herkesin herşeyi söyleyebilmesi gerektiğine sonuna kadar inanıyorum. ama bazı yerlerde söylenmeyecek bazı şeyler vardır, konuşma özgürlüğü iki taraflı işler ve eğer sen bir kutsala laf edersen, ağır karşılıklar alabilirsin. insanlara kendini anlatmak biraz da onları sinirlendirmeden, tahrik etmeden derdini anlatmakla ilgilidir, kendisi bunu hiç becerememekte.

    her dediğine karşı bir kanıt, olmadı bir görüş sunuluyor. şanslı ki burada akıllı insanlarız, insan gibi cevaplar veriyoruz, yoksa onun yaptığını mazallah maç günü birisi yapsa neler olur düşünmek istemiyorum.

    yalan yanlış bilgiler, olmayacak şeyler üzerinden hagi'ye sallıyor. fener'lilere söylenen şeylere, "fanatikleşmeyin" diyebiliyor.

    ortada bir fanatik var, bu doğru. hem de yanlış sözlükte bir fanatik..
App Store'dan indirin Google Play'den alın