resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1002
    g.antepteki çıkışından sonra bu günün modasına benzer bir şekilde bizim de hasan şaş ı aldığımız yıl beşiktaşa transfer olmuştur. 3 yıl kadar beşiktaş forması giydikten sonra yanılmıyoram ahmet yıldırım + mehmet aksu + 2.5 milyon dolar karşılığında transfer edilmişti galatasaraya.

    transfer gerçekleştiğinde beşiktaşta başarısız olmuş hatta taraftar tarafından yenilgi sonrası hava alanında güldüğü için dövülmeye kalkılmış ayhanın ahmet yıldırım ve o zaman için çok büyük bir tutar 2,5 milyon dolar verilerek alınmasına çok kızmıştım.

    sezon başladığında galatasaray da ayhan, beşiktaştakinden çok farklı başlamış defansif bir oyuncu olmuştu. teknik özelliklerinin yanına eklediği mücadeleci yapısı o zamanın galatasaray ortasahasına gerçekten katkı yapmıştı. daha sonraki sezonlarda sol kanatta da görev yapmış ve oldukça iyi maçlar çıkarmıştı.

    fakat yıllar ayhana yaramadı ve gün geçtikçe teknik özellikleri kaybolmaya başladı ve daha düz bir oyuncu olmaya başladı. galatasaray ortasahasındaki kaliteli oyuncu eksikliği sonucu ayhanın tek yönlü futbolu daha göze batmaya başladı. buna rağmen her hoca tarafından oynatıldı ve benim de aralarında bulunduğum çok taraftar tarafından çok defa eleştrildi.

    ama ne olursa olsun bam diye nitelendirilen ve hakkında türlü şakalar yapılan grubun içinde ayhanı da harcamayı yüreğim kabullenmiyor. ayhan sarpdan da barıştan da yaşına rağmen iyi futbolcudur.

    tabiki artık galatasaray da ilk 11 de oynayacak kapasitesi yoktur ama bu kadar yıl bu formayı öle ya da böyle giymiş bir adam düzgün bir şekilde uğurlanmalıdır.

    doğum günü kutlu olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın