resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 366
    sözlüğün ne kadar yüzeysel düşünce yapısına sahip yazarlar barındırdığını görmemiz sağlayan futbolcudur.

    bu takım birçok gereksiz adama, gereksiz milyon euro'lar heba etmiştir. kumaşının iyi olduğunu oynadığı her dakikada ispatlayan bu oyuncuya da 5 milyon değerindeki bonservis bedeli son derece uygundur. ayrıca bir kulüp oyuncusuna talip çıktığında bonservis bedelini biraz da alıcı takımın ismine göre belirliyor. avrupa'da herhangi bir takımda oynayan oyuncuya lille ve lyon kulüplerinin talip olmasında istenecek bedel kesinlikle farklı olacaktır. alıcı takımın ekonomik güce sahip olduğu bilindiğinde oyuncunun kulübü de otomatikmen tok satıcı rolüne bürünüyor ve fahiş bedeller isteniyor. tabata'ya, ismail köybaşı'na 7-8 milyon fiyat ödenmesi de bu duruma en güzel örnektir.

    elano takımda bulunduğu dönemde bir tane olumlu iş yapmadı. yıllık aldığı 3.5 milyon euro'ya bu yazar arkadaşlarımızın nasıl yorum getireceğini merak etmekteyim. birçok kalitesiz isim getirilip sözleşmesi feshedilmiştir geçtiğimiz dönemlerde. yani hem bonservisini ödeyip takıma katmıştık, hem de alıcı bulamadığımız için sözleşmesini feshettiğimiz için tazminat ödemiştik oyuncuya. bu şekilde kaç milyon paramız heba olmuştur bir fikriniz var mı ?

    şimdi bu gelecek vaadeden adama, hem de hagi'nin referansı ile takıma katılmış ise, 5 milyon euro çok sözü ile karalama kampanyası başlatmak hiç de mantıklı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın