resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 365
    ibrahim afellay'ın barcelona'ya transferinin 3.5 milyon euro olmasının nedeni afellay'ın sözleşmesinin sene sonunda bitecek olmasıydı. bunu baz alırsak simao'yu 900 bin euro'yu alan beşiktaş'ın da barcelona'ya göre daha karlı bi transfer yaptığını söylemek mümkün.
    geçen seneki dos santos olayında olduğu gibi, 8 milyon euro bonservis çok görüldü bu adama. ama yarım dönemde gol atamayıp asist yapamadığı için skorboarddaki sonuca bakıldı ve alınmadı. sebep; bal yapmayan arı. tamam hücum oyuncusu işi ne, gol atacak asist yapacak ama bu adam daha çok topu ileri taşıyan tarzda ve golleri kaçırması şanssızlıktandı daha çok.
    gelelim stancu'ya. geride kalan son 3-4 maçında 2 gol kaydetmiş. sol kanatta oynatıldığı için verimli oynayamadığı söylenmiş. evet, 19 şubat 2011 galatasaray bucaspor maçının ikinci yarısına kadar silik bi görüntü ortaya koydu, ikinci yarıda hareketlendi. takımı pozisyona sokma, bireysel olarak pozisyona girme konusunda henüz isteneni verememiş anlaşılan. ben de solda oynamasını çok doğru bulmuyorum ancak bir de solda oynadığı zaman defansın o bölgedeki kapatıyor. bir ay önceki sivas maçında* kale önünden top çıkardı, öyle duran toptan falan da değil; adam hücumdan gelmiş gol çıkartıyor.
    demem o ki; eğer salt skora, hücumdaki zenginliğine bakılarak 5 milyon euro etmeyeceği düşünülüyorsa o zaman yanlış olur. bence rumen kulüpleri 5-6 milyon euro verecek kadar zengin olsa düşünürlerdi stancu'yu almayı. niang'a hangi fransa ligi takımı 13 milyon euro verirdi o zaman aynı mantıkla? unutulmasın ki, ne liglerde ne adamlara ne paralar veriliyor. stancu iyi bi transfer, izleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın