resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 362
    --- alıntı ---

    buradaki herkesin de kabul ettiği gibi kanatda oynayacak sürate, tek forvet oynayacak fizik ve mücadele gücüne, forvet arkası oynayacak oyun görüşüne sahip olmayan, yalnızca 4-4-2 sisteminin ikinci forveti olarak oynayabilecek oyuncu.

    --- alıntı ---

    (bkz: #612238)
    buradaki herkes değil de hagi'ye karşı kini ve nefreti olan herkes diyebiliriz.

    evet kanat oyuncusu değildir ama kanat oynayacak kadar süratlidir. metin tekin gibi süratli oyuncu hastası eski futbolcu şimdinin iyi yorumcularından bir adam sürati nedeniyle stancu'yu çok beğendiğini söylemiştir.

    baros varken tek forvet oynaması anlamsız ama tek forvet te çok rahat oynayabilir, bu fizik gücü ve mücadele gücü var. adamın savunmaya yaptığı katkıyı bile 2 yıldır orta sahamızda oynayan adamlar yapmamıştır. böyle bir adama fizik ve mücadele gücü yok demek önyargıdan da ötedir.

    üzerinde biraz daha uğraşılırsa en az arda kadar forvet arkası da oynayabilir. şutları , pasları ve ortaları da gayet iyi bir adam.

    ama bu adamı boşuna forvet arkası ve kanatta oynatmamak gerekiyor o ayrı mesele. çünkü çok sağlam bir forvet oyuncusu stancu. bu adama bok atmak için olan özelliklerini yokmuş gibi göstermek tamamen art niyettir.

    son olarak şunu söyleyeyim millet koca bir senedir skora hiçbir katkısı olmayan sadece süratli dia ve stoch'unu dünya yıldızı gibi gösterirken bazı galatasaray taraftarının stancu gibi bir oyuncuyu eleştirmek için fırsat kollamasını da art niyetten başka birşey olarak görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın