resim
Hakkı Tolunay Kafkas
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 61
    türkiye de gittiği takımları ilk 6 ya sokan ve grafiği hep gelişim içinde olan bir takım varsa akla üç isim gelir. ertugrul sağlam,abdullah avcı, tolunay kafkas.

    abdullah avcı yıllardır ibb takımını hep oralarda taraftar ve medya desteği olmadan tutmayı başarmıştır. belkide taraftar ve medya olmayışı gözlerden uzak saman altından yürütülen suyun verdiği meyvedir kim bilir. onun için başka takımın başına geçmeden listemdeki abdullah avcı'nın yanında ünlem var.

    ertugrul sağlamı şuan için tartışmanın anlamı bile yok.

    ama tolunay kafkas kayseridede futbol oynattı, anteptede. antepte çatır çatır futbol oynayan bir kadro var ve kim bilir belkide bizi kupadan eleyecekler; normal şartlar altında veya oda sıcaklığında zaten bizim bu seneki halimizi eleyemezse döverler adamı ancak ttarena faktörü belki maçı bize döndürebilir.

    şimdi soru şu, her sene yıllık 2 ila 4 milyon avro alan ve hiçbirşey yapamadığından tazminatı verilerek gönderilen yabancı teknik direktörlere verilen sabır acaba günün birinde benim takımımda ertuğrula,abdullaha veya tolunaya verilir mi? yakın gelecekte imkansız görünüyor. bakalım zaman ne gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın